Športni dan – CŠOD misija

V sredo smo imeli športni dan. Hodili smo po Idriji. S tablicami smo reševali kvize. Videli smo veliko kulturnih znamenitosti Idrije. Videli smo Antonijev rov, Mestni trg, rudarsko hišo …  (Vito)

Ta športni dan mi je bil všeč, ker smo večino časa bili zunaj. Všeč mi je bilo tudi to, ker smo podrobneje spoznali Idrijo in njene znamenitosti. Najbolj pa to, da smo bili s prijatelji. Reševali smo naloge, ki nam ji je nastavljal Perkmandeljc. Začeli smo na dvorišču za šolo, končali pa smo tudi tam. Bilo je zelo zabavno, ker smo imeli tablice. Prehodili smo skoraj celo Idrijo. Na začetku me je malo zeblo, a drugače je bilo v redu. V paru sem bila s svojo dobro prijateljico Evo. Dobili sva značko Perkmandeljca.  (Julija)

Na športnem dnevu je bilo zelo dobro, saj smo se dali v pare in sem bila skupaj z najboljšo prijateljico. Imeli smo tablice in odgovarjali na razna vprašanja. Najbolj mi je bilo všeč, ko sva osvojili značko in ko je neka muca po imenu Loti odšla čez cesto in jo je skoraj povozil avto.  (Sara)

V sredo, 30.9., smo imeli športni dan. S tabličnimi računalniki smo šli po Idriji. Ustavili smo se na različnih postajah kot so: plac, grad Gewerkenegg, parkirišče nad Šparom, rudarska hiša … (Žiga)

V sredo smo športni dan imeli,

okrog Idrije hodili in še tablice imeli.

Na tablicah vprašanja vseh vrst imeli

kot na primer: Katerega leta zgradili so kamšt?

Bilo je zabavno, zdaj pa adijo, to je slovo. (Deva)

V sredo je šel moj razred na športni dan. Šli smo po Idriji s tablicami. Hodili smo do znamenitosti in reševali naloge. Najbolj mi je bilo všeč pri rudarski hiši. Najboljša vprašanja so bila o živem srebru.  (Gal)